Search
  • MMCK

DIF: Anbefalinger om Covid-19

I DIF læner man sig op af lægefagligheden og følger de danske myndigheders anvisninger.


Hjemkomst til DK fra risikoområder siden 2. marts

Sundhedsstyrelsen anbefaler nu, at borgere, der er kommet hjem fra et af de særlige risikoområder, siden den 2. marts 2020, bliver hjemme fra arbejde indtil den 14. dage efter udrejse.

De særlige risikoområder er:

Kina (på nær Taiwan, Hong Kong og Macau)

Provinsen Gyeonbuk og storbyen Daegu i SydkoreaIran

De norditalienske regioner Lombardiet, Emilia-Romagna, Piemonte, Vieneto og Aostadalen


Kontakt lægen telefonisk, hvis du oplever symptomer som fx forkølelses-eller influenza-symptomer og inden for de seneste 14 dage:

Har været i kontakt med en, der er smittetellerHar været i Kina, Singapore, Hong Kong, Japan, Syd Korea, Iran eller Italien

Har du ikke symptomer, kan du fint gå på arbejde.


Aflysninger af større sportsbegivenheder i udlandet   Alle forbund under DIF er dækket af Idrættens forsikringer, som bl.a. består af en rejseforsikring hos Tryg. Her følger de nøje udviklingen i spredningen af coronavirus, og følger Udenrigsministeriets anbefalinger. Det betyder bl.a.., at afbestillingsforsikringen dækker rejser til de lande, det frarådes at rejse til i øjeblikket.Her kan du holde dig opdateret på udviklingen  Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende hos Sundhedsstyrelsen, Styrelsen for Patientsikkerhed, Statens Seruminstitut og Udenrigsministeriet. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid følger med dér, så du får den aktuelle viden.


7 views0 comments