Søg
  • jorgen.bitsch

Indmelding og Licens 2021

Kære Alle

Først og fremmest Godt Nytår til jer alle og vi glæder os til sæsonen 2021, hvor vi alle håber på et lidt mere normalt år end 2020. Der skal lyde en stor tak til jer alle for jeres støtte til klubberne og de mange aktiviteter gennem 2020 og I har været en stor støtte i det noget anderledes år end vi alle havde forventet.

Og nu er er tiden så kommet for indmelding i klubberne og køb af licens for sæsonen 2021.

Det nye er at der nu er udviklet en App

Det bliver i 2021 muligt at hente sin licens på sin smartphone, både på iPhones og Android, så snart at den er købt og betalt. Her kan man også finde sine official licenser.

Søg på ”Danmarks Motor Union” i Appstore og Googles Play Butik. Man vil fremover også kunne finde nyheder fra DMU i appen. Muligheden for at få sin licens lige efter købet gennem en app sikrer ikke alene, at man ikke skal vente på den i posten eller hente den i klubben.

Hvis man plejer at scanne sin licens ved træning eller løb, er det fortsat muligt vha. stregkoden, som er på licensen i appen. Det er også fortsat muligt at få trykt et licenskort mod et gebyr på 200 kr.

Indmelding Systemet i DMU åbner den 4. januar 2021 og vil fungere på samme måde som sidste år via DMU´s hjemmeside.

Ny licensstruktur i 2021

I 2021 forenkler DMU sin licensstruktur ved at slå træningslicensen- og konkurrencelicensen sammen til en kørerlicens. Strukturen er allerede brugt i nogle af DMU’s sportsgrene med gode erfaringer, som gør det mere overskueligt for medlemmer at købe licens.


Også i 2021 vil det være muligt at købe indslusningslicenser til 300 kr., hvis man er ny i sporten eller hvis man ikke har haft DMU-licens i +3 år. Har man købt indslusningslicens i 2020 efter 1. august, er det som noget nyt også muligt at købe en indslusningslicens igen for hele 2021 fra 4. januar.

Brug nedenstående Link: http://klubmedlemskab.dmusport.dk/

Indtast dit licensnummer og til næste side og vælg en af klubberne:


Frederiksborg Amts Motorklub (FAM/MMCC) - Denne skal vælges for FAM Medlemmer og Melby Micro Cross Club medlemmer eller

FHMCK (Fredensborg Humlebæk MotoCross Klub)

Priserne for klubmedlemskabet og træningskort er uændret fra 2020 med en mindre årlig justering på medlemsprisen for DMU.

I starter med at melde jer ind i en af klubberne og derefter er der link videre til køb af licensen så det kan gøres hurtigt. HUSK at opdatere / kontrollere jeres profil så I sikrer at adressen er rigtig.

Systemet er sat således op at I bliver guidet gennem køb af licensen - hvis der er tvivl er jeg naturligvis til rådighed.

Så snart I har bestilt og betalt licensen kan denne vises på Appen så I modtager ikke noget plastikkort eller træningskort i 2021 da det fremgår af Appen (der er en licens og et klubmedlemskab, hvor alle detaljerne fremgår som fremvises)

_______________________________________________

PRISER 2021 Fra 16 år (Klub 450,- + DMU 235,-) kr. 690,- Under 16 år (Klub 200,- + DMU 235,-) kr. 465,- Officials (Klub 150,- + DMU 235,-) kr. 465,-

Træningskort Kejserdalen kr. 900,-

Træningskort Melby kr. 600,-

Kørere der har licens i Melby (medlem af FAM) kan løse træningskort for både Melby og Kejserdalen for kr. 900,- og dermed træne på begge baner (I kan også betale forskellen senere på året).

Der er også mulighed for rabat ved familiemedlemskab (med mere end 3 personer på samme adresse) som fremgår af portalen når I køber medlemskabet.

Eks. Kontingent og træningskort Mini kører i Kejserdalen: (465,- + 900,-) kr. 1.365,- Maxi kører i Kejserdalen: (690,- + 900,-) kr. 1.590,-

Kører i Melby: (465,- + 600,-) kr. 1.065,-

______________________________________________

Vi foretrækker at du anvender DMU´s system, men du kan også overføre kontingent til FHMCK, FAM og DMU, som indbetales til klubben på giro 3010635 eller bankoverførsel reg. nr. 1551 konto nr. 3010635. (Husk afsender / licens nr.) Derefter vil vi åbne i DMU for at du kan tegne licens (men brug venligst ovenstående links – og det vil også gå hurtigere da du kan bestille licens med det samme).

Klubberne indmelder jer der har officials licens og ikke kører licens og det er gratis for jer.

Husk at der er 2 arbejdsdage for alle licensindehavere på Kejserdalen, som skal tages i løbet af sæsonen (arbejdsdag eller som official/hjælper til løb, eller hjælp i Melby) for at undgå at betale 2.000 kr ved årets slutning. Dette gælder ikke for nye licensindehavere i klubben i den første sæson.

Jeg er naturligvis til rådighed på email, sms eller på telefonen 2146 5544 for eventuel hjælp.

Vi byder dig velkommen i klubberne og ser frem til sæsonen 2021

Mange hilsner

FAM / MMCC / FHMCK Bestyrelserne

Jørgen

Email: Jorgen.bitsch@gmail.com

Mobil: 2146 5544

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle