KØB MEDLEMSKAB OG LICENS 2021

Vi byder velkommen til 2021 sæsonen.


I 2021 har vi forenklet licensstrukturen ved at slå træningslicensen- og konkurrencelicensen sammen til én kørerlicens. Strukturen har allerede været brugt i nogle af DMU’s sportsgrene med gode erfaringer, som gør det mere overskueligt at købe og håndtere licenser.


Læs mere om sammenlægningen her.


Også i 2021 vil det være muligt at købe indslusningslicenser til 300 kr., hvis man er ny i sporten eller hvis man ikke har haft DMU-licens i +3 år. Har man købt indslusningslicens i 2020 efter 1. august, er det som noget nyt også muligt at købe en indslusningslicens igen for hele 2021.

Køb licens og medlemskab


Husk at du først skal købe et gyldigt klubmedlemskab, inden du kan købe et kørerlicens.


Du kan købe klubmedlemskab i mange af DMU’s klubber her: https://shop.dmusport.dk/

Hvis din klub ikke er med på listen på onlineportalen, skal du tage kontakt til din klub for at købe medlemskab.


Med et gyldigt medlemskab kan du nu købe et kørerlicens via DMU’s medlemssystem under Licensbestilling: https://fs.dmusport.dk/log-ind


DMU’sapp

Du kan se/vise dit klubmedlemskab og dine kører- og officiallicenser i DMU’s app. Vær opmærksom på, at du skal have et aktivt medlemskab i en DMU klub for at kunne logge på appen.


Læs en guide her, hvordan du kommer i gang med DMU’s app.


Ved løb og træning i Danmark er det også muligt at fremvise din licenskvittering, som du modtager på mail efter købet. Vær opmærksom på, om du har oprettet den rigtige mailadresse i dine stamdata i DMU’s medlemssystem.


Hvis man ønsker at få printet og tilsendt et plastik licenskort er der et gebyr på 200 kr. Kontakt dmu@dmusport.dk og oplys dit licensnummer i mailen.


Læs mere om medlemskab og licens her

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

MX-LØB I MARTS AFLYSES

Heldigvis får vi nu lov til at starte træningen op igen – men MX-løbsaktiviteterne må vente lidt endnu. De planlagte løb i marts måned, dvs. Vinterturnering Syd og OT Race i Svebølle, er aflyst. Som d

FAM/FHMCK

Frederiksborg Amts & Fredensborg Humlebæk Motocross Klub

Adresse:

Humlebækvej 64B

3480 Fredensborg, Danmark

Tilmeld dig nyhedsbrevet

En del af...

Danmarks Motor Union

Dansk Idrætsforbund

Team Danmark

FIM Europe

FIM

UIM​

© 2021 by Fredensborg Amts Motorklub |