Indmelding

Kære Alle

Først og fremmest God Jul og et Godt Nytår til jer alle og vi glæder os til sæsonen 2020.

Så er tiden kommet for indmelding i klubberne og køb af licens.

Indmeldingssystemet i DMU åbner den 1. januar 2020 og vil fungere på samme måde som sidste år via DMU´s hjemmeside.

Brug nedenstående Link:

http://klubmedlemskab.dmusport.dk/

 

Indtast dit licensnummer og til næste side og vælg en af klubberne:

​Frederiksborg Amts Motorklub (FAM/MMCC) - Denne skal vælges for FAM Medlemmer og Melby Micro Cross  Club medlemmer eller FHMCK (Fredensborg Humlebæk MotoCross Klub)

 

​Priserne for klubmedlemskabet og træningskort er uændret fra 2018 med en mindre årlig justering på medlemsprisen for DMU. Husk det er også valgfrit om man vil have tilsendt MotorBladet (skal krydses af ved indmeldingen).​

I starter med at melde jer ind i en af klubberne og derefter er der link videre til køb af licensen så det kan gøres hurtigt. HUSK at opdatere / kontrollere jeres profil så I sikrer at adressen er rigtig.

Systemet er sat således op at I bliver guidet gennem køb af licensen - hvis der er tvivl er jeg naturligvis til rådighed.

Jeg modtager licenserne og de sendes til jer hurtigst muligt med eventuelt træningskort (men der kan gå op til 14 dage - ellers kontakt mig hvis I har behov for hurtigere levering).

I kan træne i Danmark på kvitteringen som normalt.

PRISER 2020

Fra 16 år             (Klub 450,- + DMU 235,-)    kr. 685,-

Under 16 år        (Klub 200,- + DMU 235,-)     kr. 435,-

Officials               (Klub 150,- + DMU 235,-)    kr. 385,-

Træningskort Kejserdalen           kr. 900,-

Træningskort Melby                     kr. 600,-

Kørere der har licens i Melby (medlem af FAM) kan løse træningskort for både Melby og Kejserdalen for kr. 900,- og dermed træne på begge baner (I kan også betale forskellen senere på året).

Eks. Kontingent og træningskort

Mini kører i Kejserdalen:       (435,- + 900,-)        kr. 1.335,-

Maxi kører i Kejserdalen:      (685,- + 900,-)        kr. 1.585,-

Kører i Melby:                        (435,- + 600,-)       kr. 1.035,-

Vi foretrækker at du anvender DMU´s system, men du kan også overføre kontingent til FHMCK, FAM og DMU, som indbetales til klubben på giro 3010635 eller bankoverførsel reg. nr. 1551 konto nr. 3010635. (Husk afsender / licens nr.)

 

Derefter vil vi åbne i DMU for at du kan tegne licens (men brug venligst ovenstående links – og det vil også gå hurtigere da du kan bestille licens med det samme).

Klubberne indmelder jer der har officials licens og ikke kører licens og det er gratis for jer.

Husk at der er 2 arbejdsdage for alle licensindehavere på Kejserdalen, som skal tages i løbet af sæsonen (arbejdsdag eller som official/hjælper til løb, eller hjælp i Melby) for at undgå at betale 2.000 kr ved årets slutning.

 

Dette gælder ikke for nye licensindehavere i klubben i den første sæson. Herunder er den forventede aktivitetsplan for 2020 med træningsdage og løb som kalenderen ser ud allerede nu så I kan begynder at planlægge sæsonen.

Vi arbejder også på at planlægge træningsdage på Melby banen og datoer følger snarest og ligeledes KM datoerne for Melby banen.

Jeg er naturligvis til rådighed per email, sms eller på telefonen 2146 5544 for eventuel hjælp.

Vi byder dig velkommen i klubberne og ser frem til sæsonen 2020.

Mange hilsner

 

FAM / MMCC / FHMCK Bestyrelserne