top of page

KOM I GANG MED DMU’S LICENS APP

Har du allerede installeret DMU’s nye app til at vise licens, nyheder og meget mere?


Du kan se/vise dit klubmedlemskab og dine kører- og officiallicenser i DMU’s app. Vær opmærksom på, at du skal have et aktivt medlemskab i en DMU klub for at kunne logge på appen.Ved løb og træning i Danmark er det også muligt at fremvise din licenskvittering, som du modtager på mail efter købet. Vær opmærksom på, om du har oprettet den rigtige mailadresse i dine stamdata i DMU’s medlemssystem.


Hvis man ønsker at få printet og tilsendt et plastik licenskort er der et gebyr på 200 kr. Kontakt dmu@dmusport.dk og oplys dit licensnummer i mailen.


Køb licens og medlemskab

I 2021 har vi forenklet licensstrukturen ved at slå træningslicensen- og konkurrencelicensen sammen til én kørerlicens. Strukturen har allerede været brugt i nogle af DMU’s sportsgrene med gode erfaringer, som gør det mere overskueligt at købe og håndtere licenser.Også i 2021 vil det være muligt at købe indslusningslicenser til 300 kr., hvis man er ny i sporten eller hvis man ikke har haft DMU-licens i +3 år. Har man købt indslusningslicens i 2020 efter 1. august, er det som noget nyt også muligt at købe en indslusningslicens igen for hele 2021.


Husk at du først skal købe et gyldigt klubmedlemskab, inden du kan købe et kørerlicens.


Du kan købe klubmedlemskab i mange af DMU’s klubber her:


Hvis din klub ikke er med på listen på onlineportalen, skal du tage kontakt til din klub for at købe medlemskab.


Med et gyldigt medlemskab kan du nu købe et kørerlicens via DMU’s medlemssystem under Licensbestilling: https://fs.dmusport.dk/log-ind


24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

VIGTIG INFO - Ny lokalitet for generalforsamlingerne

VIGTIG INFO - ny lokalitet for generalforsamlingerne Kære alle Da tilmeldingerne til generalforsamlingerne i FAM/FHMCK er stor i år, kan vi ganske enkelt ikke være oppe i vores klubhus på Kejserdalen.

KEJSERDALEN Juni 2023

Hermed et par vigtige datoer inden sommerferien for Kejserdalen: 7. juni 2023 Lang træningsdag 10 - 16 (tilmelding følger) 7. juni 2023 Info time med NR Service 17-18 11. juni 2023 Arbejdsdag 16-20 (K

Comentarios


bottom of page